468x60 Ads


Πλούσιο - όχι σε ειδησεογραφία - αλλά σε κουτσομπολιό και πολιτικά ορθή προπαγάνδα ήταν το σημερινό πρωινό. Ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, σε έξαλλη κατάσταση και εμφανώς εκνευρισμένο από την προκλητική στάση και τα προσβλητικά λόγια των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξε νερό στη μία και έριξε κάποιες σφαλιάρες στην άλλη. Το video με τις σκηνές απείρου κάλλους κάνει το γύρο της Ελλάδας και σύντομα και του κόσμου, συνοδευόμενο από την κινδυνολογία περί φασιστών και τις πολιτικώς ορθές κραυγές του πολιτικού κατεστημένου, που δεν ήθελαν και πολύ - μάλλον αφορμή έψαχναν - να ξεκινήσουν τη συνηθισμένο τους παιχνίδι. Ενέργειες σαν αυτή φαντάζουν τόσο μεγάλη πολυτέλεια για τους Έλληνες που βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση της ζωής τους και δεν μπορούν παρά να είναι βούτυρο στο ψωμί του συστημικού συρφερτού και της αντιφασιστικής ρητορείας της αριστεράς. Την ίδια στιγμή που όλα τα κανάλια ασχολούνται και θα ασχολούνται για μέρες μέχρι τις εκλογές με κάποια χαστούκια τα οποία το μόνο που καταφέρνουν είναι να ικανοποιούν την όρεξη των πνευματικά καθυστερημένων ακροδεξιών κάφρων, η Παιανία ολόκληρη κατεβαίνει στην Ευελπίδων για να υπερασπιστεί έναν Έλληνα που κατέφυγε στην αυτοδικία σε βάρος Αλβανού κακοποιού την Πέμπτη. Ο συμπατριώτης μας κατεδίωξε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον διαρρήκτη, αφού πρώτα εκείνος είχε απειλήσει τη μητέρα του με μαχαίρι να απενεργοποιήσει τον συναγερμό στο σπίτι για να τη ληστέψει. Με τη βοήθεια του συνεργού του συνέχισε τη δράση του σε ακόμα δύο γειτονικά σπίτια, μέχρι που ο 25χρονος Έλληνας τους κυνήγησε και δολοφόνησε έναν από αυτούς. Όλη η συνοικία είναι κυριολεκτικά "στο πόδι", δηλώνοντας από την πρώτη στιγμή πως θα στηρίξει τον Έλληνα κατηγορούμενο. 

Με αυτά και με αυτά, μην περιμένετε να ακούσετε και πολλά από τα μέσα ενημέρωσης για αυτό το περιστατικό. Θα μονοπωλεί το "ενδιαφέρον" των δημοσιογράφων μια σφαλιάρα, με την παράκρουση στην νεοελληνική κοινωνία να αποτελεί πλέον καθημερινότητα.

Βιώνουμε την απόλυτη παρακμή σε κάθε επίπεδο, μιας χώρας που έχει καθώς φαίνεται την πολυτέλεια να ασχολείται με τα τηλεοπτικά σόου και τις προσωπικές και κομματικές καφρίλες του καθενός, όμως τα βαθιά προβλήματα παραμένουν άλυτα και διογκώνονται καθημερινά.

Γ.Σ

ΥΓ. Και ξάφνου, ένα μηδενικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο γνωστός καραφούσκας, ξεκίνησε και πάλι να βγαίνει από το καβούκι του. Να μη χαίρεται και να μη νομίζει ότι αυτός και η παρέα του νομιμοποιούνται, είναι βαθιά γελασμένοι και καταδικασμένοι στη συνείδηση του κόσμου.